A modern világ által nyújtotta lehetőségek sokasága rengeteg alternatívát és döntési helyzetet eredményez számunkra. Ez bizony nem csak lehetőséget rejt magában, hanem a döntés súlyát és a velejáró stresszt is.

„Jobb ma valamit nem tökéletesen megtenni, mint a semmit tökéletesen”
Robert Schuller

A mai inger gazdag környezet elkényeztet bennünket a modern világ által nyújtott lehetőségek sokaságával. Könnyen hozzájuthatunk a sok-sok vonzó dologhoz. Nem kell beérnünk azokkal a lehetőségekkel, amelyek apáinkat korlátok közé kényszerítették.  Bárkiből lehet bármi.

Akkor meg miért van annyi egy helyben toporgó, megrekedt ember? A bőség zavara?  Ha már nem egy út van előttünk, hanem egy útelágazás, akkor a döntés súlya arra késztet bennünket, hogy kifogásokat gyártsunk? Például azt, hogy még nem tökéletes az utunk kövezete?  Vagy a mentor hiánya? Új utakat csak egyedül lehet megtenni, mert a mi ösvényünk még nincs kitaposva? Sok hasonló gondolat keringhet a fejedben neked is, hisz a haladás sok-sok tervezéssel, döntéssel, félelemmel jár. De elárulom neked, hogy a kudarc nem a rossz döntésekből fakad, hanem a döntések hiányából.

Mint coach sokszor megtapasztaltam, hogy az előbb leírt fusztrációkon egy támogató milyen sokat tud enyhíteni és a jelenléte egy folyamatban mennyit segít annak a bizonyos gordiuszi csomónak a kibogozásában.

A coach abban segít, hogy ne légy egyedül az utadon. Támogat abban, hogy meg merd találni az utadat. A coaching egy jó módszer, ami mögötted áll, munkára sarkall és hátteret biztosít, hogy megerősödj, határozottá válj és eközben  cselekvése késztet.

Elérhetőség

Kérem, vegye fel velem a kapcsolatot, 24 órán belül válaszolok az e-mailekre

Debrecen

+36 30 742 1432