ÖNFEJLESZTÉS Zürichben

A hétvégén Zürichben jártam egy rendezvényen. Mert ugyebár, ha az ember szeretne másoknak hasznos gondolatokat adni, akkor ahhoz neki is kell hasznos gondolatokat kapni. Ennek a töltekezésnek több formája is van. Hallgathatunk okos embereket, akik a szakterületük tudorai, olvashatunk könyveket, vagy kereshetjük azok  társaságát, akikkel beszélgetés közben oda-vissza megy ez a feltöltekezés.

 

A hétvégén mindhárom lehetőség adott volt, hogy többé válhassak. Kb. ötszázan voltunk  a  SIKERES MAGYAROK EURÓPÁBAN elnevezésű rendezvényen.  Mondhatjuk, hogy mára olyan márkává nőtte ki magát ez a kezdeményezés, hogy mágnesként vonzza  a fiatalokat – régebb óta fiatalokat – egész Európából.  E hétvégén is volt aki Londonból érkezett meg volt aki hozzánk hasonlóan Magyarországról.  

Itt aztán lehetőség nyílott olyan szaktekintélyektől tanulni mint Jakupcsek Gabriella, Szabó Péter, Farkas János, Rambala Éva, Fenyő Iván és Szőnyi Ferenc.  A tudásuk persze nem fér bele 1-2 órába, de könyv formájában meg lehetett vásárolni tőlük egy bővebb információ halmazt is.

A motiváló előadások és az a sok ember, aki mind szomjazta a sikert, erős lenyomatát hagyta bennem. Nem is tudom még most megfogalmazni igazán, hogy miért jó egy ilyen pozitív közegben jelen lenni és mit is ad ez az embernek hosszabb távon. Most még csak  az érzés van meg, de ígérem ezen érzések mentén a gondolataimat is megfogalmazom hamarosan!

A világ nem vár ránk. Halad tovább, és elvárja tőlünk, hogy mi is vele együtt haladjunk.

                                                                                          K. Blair

 

 

Figyelem!!!

2018.05.19.-én egy nagyon fontos témában tartunk online tréninget. 

Bátor életet kívánok!

Posta János tréner, coach, üzleti coach Debrecen

Legfrissebb bejegyzések

A BURNOUT megelőzése 12 lépésben

A BURNOUT megelőzése 12 lépésben

  A BURNOUT megelőzése 12 lépésben   Thomas M. H. Bergner,  Burnout, A kiégés megelőzése 12 lépésben címmel megjelent könyve alapján szeretném bemutatni számodra, hogy a kiégés kapcsán mit tehetsz. A lépések felsorolását követően, minden egyes lépést egy-egy...

A BURNOUT tüneteinek 4 csoportja

A BURNOUT tüneteinek 4 csoportja

    A burnout tüneteinek 4 csoportja   A burnout tüneteket 4 csoportra oszthatjuk. Ezek a következők: a kiégés érzelmi,  szociális, szellemi és a testi tünetei A burnout legjellemzőbb érzelmi tünetei a lelkesedés elvesztése, a sértődékenység, ingerlékenység,...

Elérhetőség

Kérem, vegye fel velem a kapcsolatot, 24 órán belül válaszolok az e-mailekre

Debrecen

+36 30 742 1432