DokiMarketing Célkitűzés 2018

AMIT A SULIBAN NEM TANULTÁL tréning

Tréning a célkitűzésről, személyiség típusokról és a kommunikációról

 

 „Nagyon sokan úgy gondolják, hogy nincs szükségük segítségre. Szerintem meg mindenkinek szüksége van. A legnagyobb cégek vezetői mögött is van egy coach, egy támogató, aki valószínűleg abban a szakmában lényegesen hátrébb van, tehát nincs olyan sikeres, mint az akit támogat. De azzal, hogy ő ott van, azt még fentebb tudja emelni.

Én úgy gondolom, hogy ha valaki folyamatosan képzi magát és hagyja, hogy segítséget kapjon, akkor sokkal könnyebben és távolabbra el tud jutni.”

Engedjétek meg, hogy a Visegrádon tartott tréningünkről megosszak veletek egy kis összefoglalót.

Hogy mit is csináltunk pontosan?

  1. Megismerkedtünk egymással és megismerkedtünk saját magunkkal.                                                      Az Önismeretet nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire fontos. Aki nem mélyed bele a saját maga megismerésébe és még arra a kérdésre sem tudja a választ, hogy „Ki vagyok én?”, attól, hogy lenne elvárható a mások ismerete és a helyes kommunikáció embertársaival.
  1. Fejlesztettük a kommunikációs képességeinket.                                                                                          Talán már lerágott csontnak tűnhet, de még mindig rácsodálkozunk arra a tényre, hogy az információból mennyire hangsúlyos a „hogyan” a „mit”-tel szemben.
  1. Megtanultunk tervezni. Konkrétabban, megterveztük a 2018-as évét.                                                       Ez bizony megint egy nem könnyű feladat. De miután a „most” problémájától megszabadul az ember, már jobban tud a jövőre koncentrálni.
  1. Álmodoztunk. Majd az álmokból célokat csináltunk.                                                                                   Az álmodozás még csak-csak megy az embernek, de a célnak már a definiálása sem mindig egyértelmű.
  2. Célokat tűztünk ki.                                                                                                                                              Azt írja a szakirodalom, hogy az emberek csak nagyon kis százaléka rendelkezik konkrét jövőképpel. A jó hír az, hogy aki viszont ide tartozik, az elkerülhetetlenül sikeressé válik. Sosem késő elkezdeni!!!                                                                                                                                       
  3. És végül megköszöntük egymásnak a segítséget.                                                                                        A vendégek nekünk trénereknek. Mi trénerek pedig a vendégeknek, mert mi legalább annyit tanultunk, mint ők.

A tapasztalat, amit leszűrtem  – már megint – az, hogy közösen gondolkodva egy kreatív környezetben sokkal olajozottabban lehet dolgozni. Jó egyedül tervezgetni, egy könyv alapján annak gondolatmenetét követve fejlődni, de a segítő közösség meghatványozza az eredmény.

 

 

Bátor életet kívánok!

Elérhetőség

Kérem, vegye fel velem a kapcsolatot, 24 órán belül válaszolok az e-mailekre

Debrecen

+36 30 742 1432